HJELPTILHVA

Ofte vet vi ikke når det er noe i livet som kunne trengt en
"liten justering", vi bare kjenner på en skurrende følelse, en uro
eller misnøye.
Vi har bare et par brikker i "livets puslespill" som ligger litt skjevt,
men det overlever vi.

Vi ser jo tross alt at de fleste også er misfornøyde med noe, enten med seg selv, i relasjoner på hjemmebane, på jobb eller skole, så da må vel bare vi også holde ut?

Storsamfunnet har kanskje vært med på å sette standarden for når vi ikke lenger skal orke å holde ut det vi opplever som uønsket eller ubehagelig. Den grensen oppfattes kanskje som så ekstrem, at man virkelig må ha møtt veggen, være dypt deprimert eller suicidal, før man bør søke en endring.


Sannheten er at du har alle "puslespillbrikkene" du trenger i livet ditt og du trenger slett ikke vente med å søke hjelp til puslespillet er så uoversiktlig at det virker uoverkommelig å få brikkene på plass.
Du kan få hjelp med de brikkene som ligger litt forkjært allerede nå.
Ingen problemer er for små og beskrivelsen i billedgalleriet viser problemstillinger man kan gjøre noe med før det går ut over livsgleden.

Hva har andre fått hjelp med?
Nye Gladlaxer har uttalt seg og her er
hva de sier om Strax Gladlax:

Regine Marice Andreassen

Det er fantastisk å kunne bli møtt med et så åpent sinn og et godt hjerte som virkelig ønsker å få deg til å se nye ting slik at man kan få indre fred og ro. Et så behagelig og velfungerende opplegg har jeg aldri opplevd før hos noen annen terapeut eller psykolog. Uansett om det gjelder psykisk sykdom, stress, vaner/uvaner, anger eller skyldfølelse, etter mine samtaler med Wanja så har jeg fått en helt ny gnist, ei sol i brystet som aldri går ned.

Susanne Sofie
Strand Johansen

Det som e skjedd gradvis men ganske fort etter vi har snakka e at eg har gådd fra en nokså positiv tankegang, tell enda meir positiv tankegang. Har lært, og tærpe enda på at alle gjør så godt dem kan, å d hjelpe ikje førr meg å vise fingeren tell syklisten som sykle mett på veien. Har fådd tellbakemelding på at eg verke meir tilfreds me hverdagen, tar lettar på ting. Å merke sjøl at eg en heilt anna person i kjæresteforholdet mitt no enn før. Meir avslappa, om d går an førr meg å være d. Stressfetta i meg har roa seg. Før va eg som den der rot-skyen som gikk på barnetv før i tida. Ves man kan tegne et bilde av korsn eg føle inni meg no, så bi d ei snegla me halvåpne døsige øya, et avslappanes smil og ei fart på 1 meter i døgne. Puls e d lite av, men akkurat nok t å leve.Når eg står i kassa på butikken, så ville eg før vi prata tænkt "Satans idiot som e så fette træg, far heim å døy" mens idag tenkte eg "Kanskje han e ny, på opplæring, isåfall e han no flink. Eller kanskje han bære har like lite puls som meg. Han e flink som jobbe, d e ikkje alle som gidde det". 

Kamilla Elise
Angell Paulsen

Etter å ha snakket med Wanja har jeg opplevd å få en større forståelse for situasjonen jeg nå er i. Det å ha lært å forstå mer av hva som skjer med kropp og sinn har vært helt magisk for meg.Og ikke minst hvordan jeg er min egen sjef når det kommer til hvordan jeg skal håndtere tankene som dukker opp.Dette har ført til at mye av stresset jeg kjente på i hverdagen er borte, stress i forbindelse med påvirkninger fra sosiale media og jaget etter å prestere. Jeg har lært meg å leve mer i nuet og nyte hver dag slik den faller seg. Jeg kjenner jeg har større kontroll over mine egne tanker og hvordan de påvirker meg, mine følelser og handlinger.

Katy Roser

I approached Wanja because I was finding it difficult to make an important decision about my business. Wanja helped me so much by listening deeply to me and reflecting back to me what sounded true and what sounded made up. I realised I had been telling myself stories like “I’m not good enough” and getting them mixed up in my decision making. No wonder it was difficult – thank you Wanja for helping me to see this insightfully for myself! Suddenly the decision felt easy and light, and now I’m excited about moving forward. I really valued Wanja’s genuine warmth and presence – working with her I had the sense I was in very safe hands and it was OK to be myself. If you are struggling with self trust or knowing how to move forward in any area of your business or life, I highly recommend working with Wanja.

  • Følg oss på Instagram
  • Følg oss på Facebook
  • Følg oss på YouTube

©2020 av Strax Gladlax AS - Subtraktiv Psykologi,
Hypnose / hypnoterapi og mentaltrening.