top of page
STRAX GLADLAX COACHING TROMSØ

COACHING

Samtalene som endrer liv, hvor du blir møtt med forståelse og nysgjerrighet.
Samtidig får du en samtalepartner som kun er interessert i å hjelpe deg opp og frem slik at du kan endre det du vil og få det livet du ønsker.

Du har alltid gjort ditt beste men hva kan du utrette dersom du ble fri fra alt som til nå har begrenset deg?

Hva drømmer du om?
En ny karriere?
Motivasjon?
Mer energi?
Et helt annet liv?

Coaching: About Me

FAQS

HVA GJØR EN COACH?

En coach er en rådgiver og objektiv "sparringspartner". Uansett hvilken problemstilling du kommer til meg med, er mitt mål at du ikke bare skal finne løsningen som passer for deg, men at du også skal ta lettere på det som venter deg rundt neste sving i livet. Og våge å satse, helt fri for frykt for å mislykkes.

HVORDAN VET COACHEN HVA JEG TRENGER?

Du som ønsker en endring, har ofte ikke alene klart å se for deg hva du egentlig ønsker i stedet for det du allerede har, og hvordan livet blir etterpå. At man ikke vet hva fremtiden bringer fører ofte til frykt og ubesluttsomhet og hindrer deg i å endre livet på egenhånd. Jeg hjelper deg å finne "brikkene" som mangler.

GIR COACHEN MEG LØSNINGEN?

Det som passer for meg passer sjelden for deg,- og omvendt. Etter hvert møte hos meg vil du se at du faktisk sitter på løsningen selv, men den viser seg sjelden når du stresser eller føler deg presset. Løsningen kommer når du får mulighet til å roe ned og se problemstillingen din i et fugleperspektiv, og gjennom andres øyne.

HVA KAN EN COACH HJELPE MED?

Det er uansett hvilken problemstilling du har, vi mennesker har alle samme tendensen til å se egne begrensninger, frykte det vi ikke kan eller vet, unngå ubehag og søker vår egen komfort.
Alt dette gjør vi i eget sinn, vi ser for oss dårlig utfall og bygger mentale, ugjennomtrengelige betongmurer, uten at vi vet det. Helt uskyldig er vi vår egen brems og verste kritiker.
Jeg ser alle disse usynlige "murene" du har bygget og er ekspert på å knuse dem. Da er du fri til å gjøre hva som helst!

MÅ IKKE EN COACH HA OPPLEVD MITT PROBLEM?

Det eneste jeg trenger for å kunne hjelpe deg, er å vite hvordan menneskesinnet fungerer. Når jeg i tillegg er trent i å lytte "bak" ordene dine, til det du egentlig sier, så hører jeg raskt hva som stopper deg i å endre på det du ønsker.

HVOR MANGE TIMER TRENGER JEG?

Det kommer an på hvor raskt du våger å gi slipp på det gamle synet du har på deg selv. Vi alle har en "indre kritiker" som forteller oss hva vi ikke kan, og det føles trygt å tro på det. Sammen stilner vi kritikken og snur din tankegang til å se de fantastiske mulighetene du har, både privat, i skole eller yrkesliv. Da kommer pågangsmot og motivasjon helt av seg selv!

bottom of page