Om 
Gladlaxen

HVEM, HVA OG HVORFOR

Strax Gladlax AS åpnet kontor i februar 2020 i lokalene til Nordby Klinikken AS etter 3 års forberedelse gjennom skolegang og utallige kurs. Dette for å kunne tilby et unikt alternativ innen psykisk helse til det som allerede finnes i Tromsø. 

De fleste av dagens terapier innebærer å lære metoder som man må repetere for å få det bedre og kan derfor kalles additiv psykologi. Dette fordi man mentalt legger til ytterligere ting man må huske og gjøre, men som lett kan glemmes om man sliter  nok i eget liv fra før og dermed uteblir virkningen.

En grunnleggende livsendring skjer sjelden gjennom å få tildelt en strategi for å takle livet. Det oppleves mer som en brannslukking med altfor lite vann.
Læringen som er kraftfull nok til å endre et liv kommer derimot gjennom egne innsikter i hvordan menneskesinnet egentlig fungerer.
I Gladlax-terapien vil den indre dialogen stilne og du går tilbake til den nøytrale og behagelige følelsen du ble født med, som etter år med slit og mentale plager har blitt begravet i et øredøvende tankestøy.
Når tankene stilner vil alle tillærte teknikker og handlinger for å overleve falle fra. Terapien kalles derfor «Subtraktiv psykologi».

Det tilbys også Hypnoterapi og utføres av Gladlax-eier Wanja Isaksen som er Registrert Hypnoterapeut ved NIH.
Hypnose kan brukes som behandling alene eller for å forsterke Gladlax-terapien ytterligere.

  • Følg oss på Instagram
  • Følg oss på Facebook
  • Følg oss på YouTube

©2020 av Strax Gladlax AS - Subtraktiv Psykologi,
Hypnose / hypnoterapi og mentaltrening.